Groep jeugdbeweging
Voor wie?

Verenigingen

Zin in een originele en actieve (dag)uitstap met je leden?

Verenigingen

Een actieve daguitstap


Samen fruit plukken? Kom in de aangename omgeving van ’t Land van Vlierbos zelf je verse bio-aardbeien en ander klein fruit plukken in de zelfpluktuin en sla een praatje met de plaatselijke producenten. Vaste klant of toevallige passant, iedereen welkom op de plukmomenten van begin juni tot eind september. 

Grote dorst na het spelen van activiteiten in het domein? Kom tot rust op de terras van café De IJzerboomgaard en combineer dit gerust met een bezoekje aan de dieren van de kinderboerderij.

Als jeugdvereniging kan je ook kamperen op het provinciedomein de IJzerboomgaard naast 't Land van Vlierbos. 

Dit domein biedt een mooi aangelegd wandelpad doorheen het domein. Op het terrein zijn er ook verschillende speeltuigen voor kinderen.

Meer info vind je op de website van provincie West-Vlaanderen. (foto © Westtoer)

Yzerstar op de IJzer

Met de Yzerstar kun je een boottocht maken tussen Diksmuide en Nieuwpoort.  Maak kennis met de vredige IJzer en schilderachtige Ijzervlakte, ooit decor van één van ’s werelds bloedigste oorlogen, tijdens een echte WO I memorial cruise. De belangrijkste blikvangers tijdens deze boottocht zijn niet alleen de voorbijvarende plezierboten en de prachtige fauna en flora aan beide oevers, maak ook de IJzertoren en de Dodengang, stille maar levendige getuigen van WOI.  Het vertrekpunt in Diksmuide ligt vlakbij 't Land van Vlierbos. Meer info vind je hier .

Breng een bezoek aan het maatwerkbedrijf de Groene Kans.  Tijdens het bezoek leer je de werking van een maatwerkbedrijf kennen en ontdek je de verschillende activiteiten waaronder die van 't Land van Vlierbos.  Je kan een rondleiding aanvragen met  een proeverij van de heerlijke Vlierbos producten. Aanvragen via info@tlandvanvlierbos.be.

Heb je het liever wat actiever? Bij buitenbeentje kan je terecht voor heel wat outdoor activiteiten.  Van kajak en kano, tot vlotten varen, go-cart en paintball.  Ontdek hier hun aanbod.

Bezoek ook www.bezoekdiksmuide.be en ontdek er het groepsaanbod.Wist je dat je bij ’t Land van Vlierbos…
  • … kan reserveren voor groepen buiten de openingsuren?
  • … de zaal kan huren voor opleidingen, vergaderingen en seminaries?
  • … kan genieten van rondleidingen?

Andere doelgroepen

Vorige
Volgende

Afspraak maken?

Bereik ons telefonisch tussen 08u en 16u30 via

051 / 30 62 94

Neem doorlopend contact op via

info@tlandvanvlierbos.be